Известие

Collapse
No announcement yet.

Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Tова не е суинг,а битова оргия.......

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

Да,да,да....всички сме извратенеи в една или друга посока.......а някои са и в няколко посоки...........
    Суинга е за извратени а поговорката ,,Който има бълдъза,ебе два гъза" е за светците..........
    Аз сега , като имам две балдъзи и двете с по за два гъза- колко гъза требе да ебем?
    Когато си ебеш балдъзата, просто си изпълняваш задълженията!
    Това не е извратено, защото е възпято от фолклора, а освен това балдъзата е от подебаната рода!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Аз изповядвам християнски ценности и нма как да се гавря точно с неща касаещи семейството.
      Или не разбираш смисъла на суинга, или бъркаш темите! С какво точно суинга касае твоето семейство, като това е само между теб и жена ти?!Касае единствено вашите желания, съвпадения, компромиси, нужди........И още куп неща, които ще добавиш след време.... когато напреднеш във връзката с партньора ти!
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Аз изповядвам християнски ценности........
        Някои,да не кажа повечето от първите християни са били полигамни.
        А Библията е осеяна с полигамия........,дори и кръвосмешения......

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Това не е извратено, защото е възпято от фолклора, а освен това балдъзата е от подебаната рода!
        Тогава и оргиите и полигамията не са извратени,фолклорно погледнато.....,и траките и прабългарите(макар,че аз ги приравнявам) са били полигамни,а Дионисиевите Празници това що сега е Трифон Зарезан са си били чисти оргии по съвременните стандарти
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

KajoНе ме чети, както дявола Евангелието!
          Не смесвай нуждата от защита на братовата жена и челяд с похотта!
          То е като да кажеш, че мормоните не са християни, а гадна секта!
          Интересното е, че при българите от предхристиянския период, един мъж и имал около 12-22 деца.
          Да ама от доста жени.като не всичките той ги е заченал.
          Тогава и жените са били наистина войни.
          После, само с една жена, пак е имало много деца, но....
          Но нито преди, нито след, "суинга" не е бил на дневен ред!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            KajoНе ме чети, както дявола Евангелието!
            Не смесвай нуждата от защита на братовата жена и челяд с похотта!
            То е като да кажеш, че мормоните не са християни, а гадна секта!
            Интересното е, че при българите от предхристиянския период, един мъж и имал около 12-22 деца.
            Да ама от доста жени.като не всичките той ги е заченал.
            Тогава и жените са били наистина войни.
            После, само с една жена, пак е имало много деца, но....
            Но нито преди, нито след, "суинга" не е бил на дневен ред!
            ,,KajoНе ме чети, както дявола Евангелието!"

Comment

Така и не можах да разбера за кво е таз тема да го ева.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Така и не можах да разбера за кво е таз тема да го ева.
                За размяна и онождане на партньори...........

Comment

Kajo, никъде тук не говорехме за полигамия, тия лекции ги чети пред жена си, за да си оправдаваш забежките.
                  Тук става дума за съзнателно търсене на крайно извартен вариант на кръшкане.
                  Най-извратеното тук е, че винаги единия е в пъти по- навит да го направи, а втория се радва да му угоди, но не участва с удоволствие. Пак ще го кажа: сексът е работа за двама, нормално е да участват двама, когато се прави джи джи биджи.
                  Всякакви други, уговорки за участие и зяпане според мен са извратени.

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:20 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                  Или не разбираш смисъла на суинга, или бъркаш темите! С какво точно суинга касае твоето семейство, като това е само между теб и жена ти?!Касае единствено вашите желания, съвпадения, компромиси, нужди........И още куп неща, които ще добавиш след време.... когато напреднеш във връзката с партньора ти!
                  Защо оправдаваш наличието у себе си на някои извартености с клишето: "и ти рано или късно ще станеш такъв".
                  Като ти се прави секс с различна жена го прави, защо е необходимо да участва и жена ти там? Абе за мен тая работа не е нормална.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Защо оправдаваш наличието у себе си на някои извартености с клишето: "и ти рано или късно ще станеш такъв".
                    Като ти се прави секс с различна жена го прави, защо е необходимо да участва и жена ти там? Абе за мен тая работа не е нормална.
                    Казвам, че ще добавиш още нещо!Най-малко ще премислиш нещата.
                    Иначе..Не знам какъв ще станеш!Ти си противоречива личност, може и педофил да станеш, знам ли
                    А жена ми.. тази вечер е на коледно парти, фирмено Класика..

п.п.Не правя секс с животни, не съм извратен!
                    Last edited by Kuker; d.m.y г., 07:35.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      ,и траките и прабългарите(макар,че аз ги приравнявам) са били полигамни
                      Че даже и троянците редом с Еней са траки.И при тръгването си от малоазийския бряг за италийския полуостров се отбиват при брачедите беси(тук) за по едно бързо(да засилят малко кръвта) и тогава тръгват за Апенините.И както в бъдещата империя така и в бившата Троя полигамията е на пиедестал.
                      Да не говорим за Сашо Да Грийййййт.За етническата му принадлежност и сексуалните му възгледи.Че май май и Ксеркс е заводил(ма той е симпатяга,ориенталец с пиърсинги)...ма тва е за друга тема.
                      Last edited by AnastasKOSTOV-REX; d.m.y г., 07:44.
                      155 2.0 TS '93 + GTV 2.0 TS '96 - евридейките
                      1750 BERLINA '69 + SPIDER 2.0 S4 '91 - "ОТ НАЙ-ИСТИНСКИТЕ"
                      GTV2.0 GRAND PRIX '81 + 90 1.8 SUPER '85 - for джуро
                      ex:1750 BERLINA '67 + SPRINT 1.5 QV '86 + 155 1.8 '94 + 156 1.8 '00 - бившите

Comment

• Първоначално публикувано от AnastasKOSTOV-REX Покажи съобщение
                        Че даже и троянците редом с Еней са траки.И при тръгването си от малоазийския бряг за италийския полуостров се отбиват при брачедите беси(тук) за по едно бързо(да засилят малко кръвта) и тогава тръгват за Апенините.И както в бъдещата империя така и в бившата Троя полигамията е на пиедестал.
                        Да не говорим за Сашо Да Грийййййт.За етническата му принадлежност и сексуалните му възгледи.Че май май и Ксеркс е заводил(ма той е симпатяга,ориенталец с пиърсинги)...ма тва е за друга тема.
                        Е ти и темата подходяща за подобни писания,ще се радвам за едно добро включване.......http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65490

Що се касае за Сашко Големио и он си е наше ,,момче",лошото е,че е бил елин по кулутура,а ката каза за Ксеркс и ориенталците едниственото нещо,което ориенталците са научили от елините е да бабката момчета

Comment

• [QUOTE=Susscrofa;990875]Kajo, никъде тук не говорехме за полигамия, тия лекции ги чети пред жена си, за да си оправдаваш забежките.
                          Тук става дума за съзнателно търсене на крайно извартен вариант на кръшкане.
                          Най-извратеното тук е, че винаги единия е в пъти по- навит да го направи, а втория се радва да му угоди, но не участва с удоволствие. Пак ще го кажа: сексът е работа за двама, нормално е да участват двама, когато се прави джи джи биджи.
                          Всякакви други, уговорки за участие и зяпане според мен са извратени.

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:20 ----------

QUOTE]

Суска,суинга си е полигамия,както и да го погледнеш,а кой колко е навит и кой на кого и дали въобще угажда или си угаждат по взаимно съгласие е друг въпрос,не отричам съществуването и на този вариант,но дори и в секса м/у два партньори много често единият върши нещо само и само за да угоди на другия,за това е често срещано явление и секса извън една връзка.............За голяма част от практикуващите суинг наистина си е съзнателен вариант на кръшкане,но този вариант се налага поради наложени от обществото и морала причини,тоест това са хора,които не искат да развалят семейството си поради 1001 причини но сексуално са изчерпани един за друг............в една дългогодишна връзка много често има поне един сексуално онеправдан,с времето партньорите губят първоначалният сексуален интерес един към друг и се почва с кръшкането и семейните драми,а суингаджиите са намерили формулата да избегнат драмите кръшкайки по взаимно съгласие заедно........и много често суинга им помага да възвърнат изгубеният сексуален интерес,усещането,че половинката е желана от някой друг предизвиква този интерес,защото тогава тази половинка принадлежи на някой друг а не на нас,тоест е нещо чуждо,а чуждото винаги е хубаво
                          Когато е по взаимно и безкомпромисно съгласие поне за мен суинга не е извратеност,а всеки компромис в секса на една ,,нормална" двойка е вид лицемерие!
                          Last edited by Кайо; d.m.y г., 08:45.

Comment

..............
                            Сега ти се обясняваш ...
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                              Сега ти се обясняваш ...
                              ???

Comment

???
                                Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Абе вие двамата на по колко години сте??????
                                Очаквате лицемерите тук да ви разберат????????
                                За Бога!По дяволите не се хабете!!!!!!!!!!
                                !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X